Perhatian Pencari Kerjaya: Hentikan Pencarian Yang Memenatkan Dan

Mengecewakan Anda Itu.. Inilah Penyelesaian Untuk Setiap Penat Lelah

Anda Selama Ini!

 

AsSeenOn
 
Teknik Rahsia Ini Akan Memberikan Anda Kerjaya Yang “Rock Solid” Dan Dapat

Memberikan Pendapatan Yang Jauh Lebih Tinggi Daripada Kelayakan Akedemik

Anda Walaupun Anda Mempunyai “ZERO” Pengetahuan Tentang Bisnes Travel!

.

Gambar AuthorDari Meja Nik Mohd Zufadhli,

Raudhah Training & Consultancy

.

Kepada Pencari Kerja @ Kerjaya Yang

Kecewa,

Jika anda sedang mencari pekerjaan,

kerjaya @ perniagaan yang dapat

memenuhi impian anda, inilah informasi

yang paling penting dalam hidup anda.

Ini kerana, saya akan mendedahkan rahsia

bagaimana sebuah syarikat travel agency menjana

pendapatan yang luarbiasa tinggi

dengan perkhidmatan pelancongan mereka.

.

Cuba Lihat Fakta Ini:

kadar pengangguran
 
•    Malah, pada Ogos 2012, seramai 347,200 orang masih lagi menganggur pada

kadar 2.7 peratus berdasarkan data daripada Jabatan Tanaga Kerja. Malah statistik

dari Jabatan Perangkaan menunjukkan jumlah siswazah yang menganggur di

negara ini adalah seramai 76,200 orang disebabkan tidak memiliki kemahiran

untuk mencari pekerjaan. “Patut la saya susah nak cari kerja, saya terpaksa

bersaing dengan terlalu ramai graduate..”

.

Inilah masanya untuk anda membina kerjaya anda sendiri tanpa perlu menunggu

bulan untuk jatuh keriba. Peluang ini tidak datang sekali. Jika anda kerja sekalipun,

belum tentu anda akan mendapat kerjaya yang dapat memberikan anda gaji

RM 5,000 keatas bukan?

cipta-pekerjaan-sendiri

•    Kata Menteri Pendidikan 2, Datuk Idris Jusoh mengatakan bahawa graduan kini

mesti mencipta peluang pekerjaan sendiri! Oleh itu, jangan mimpi nak

mudah-mudah cari kerja zaman ni. Betul tak?!

.

Ini peluang anda untuk memiliki kerjaya yang hebat dengan hanya bekerja dirumah.

Tak perlu fikir lagi tentang nak cari kerja. Inilah peluang anda untuk mengubah

sendiri nasib anda. Bacalah surat ini sampai habis untuk mengetahui apakah yang

telah tersedia untuk anda.

.

Kerjaya Apa Yang Akan Diajar Didalam Seminar Online Ini?

Kerjaya yang akan dibongkarkan didalam seminar ini merupakan antara kerjaya

yang paling menguntungkan didunia ini iaitu Travel Agency. Sebelum saya

menceburi bidang ini, saya pernah membuka beberapa jenis perniagaan. Dan

perniagaan- perniagaan ini telah menyebabkan saya berhutang lebih dari

RM 80,000. Namun perniagaan-perniagaan ini terpaksa dijual kerana tidak

mampu berdaya saing.

.

Setelah itu, abang saya iaitu CEO Nikabina IT MSC Sdn Bhd telah menjemput saya

menjadi Freelance webmaster untuk syarikat beliau kerana banyak projek yang

tidak dapat diuruskan oleh beliau.

.

Semasa berada didalam perniagaan IT ini, saya telah membina satu laman web

untuk pakej umrah di Kelantan. Hanya beberapa bulan dilancarkan, laman web

ini terus dibanjiri dengan pelanggan-pelanggan yang nak menunaikan umrah.

Apabila laman web ini mencapai ranking #1 didalam Google

(boleh refer gambar)

pakej umrah kelantan

pelanggan saya meningkat berkali-kali ganda. Pada waktu itu, saya hanya menjadi

ejen Travel sahaja. Namun, saya mendapat RM 1000 untuk setiap pelanggan

yang saya bawa ke syarikat Travel sebagai komisyen..

.

Pastu, saya jadi terfikir. Kalau aku bawak orang saja dah dapat RM 1000, mesti

banyak keuntungan syarikat travel ni kan?

.

Lepas tu saya tak buang masa, saya buat kajian terpeinci bagaimana nak buka

syarikat Travel sendiri. Kemudian apabila jumpa video dibawah ini, barulah saya

tahu kenapa Bisnes Travel merupakan bisnes #1 didunia!

.

(Boleh rujuk bisnes World Ventures ni disini)

.

Tonton Video saya menemuramah Imran Koyube (Co-Founder ILuvIslam)

yang dapat menjana pendapatan 6 angka sebulan kurang dari setahun

melaui Bisnes Travel yang akan saya bongkarkan didalam seminar ini:

.

Barulah saya tahu potensi bisnes Travel ini dan bagaimana syarikat Travel lain

boleh jana keuntungan luar biasa dari setiap perkhidmatan pelancongan

mereka.

.

Tapi, terkejut beruk saya apabila dapat tahu yang saya perlukan modal

RM 300,000 untuk membuka perniagaan travel sendiri!! Mana nak cari duit

modal?

.

Takde Modal, Takde Masalah!

Alhamdulillah, apabila saya membuat research tentang syarikat travel

didalam video diatas. Barulah saya sedar bahawa ada model bisnes

Travel yang lain yang hanya memerlukan modal yang sangat

rendah iaitu kurang dari 0.01% dari kos membina Travel Agency.

Nak tahu tak? Mestilah nak kan?

.

Sebab itulah, saya telah kepilkan setiap kajian saya didalam seminar

Kerjaya Dari Rumah ini didalam satu penyampaian yang sangat mudah

difahami dan praktikal khas untuk anda.

business in the box

Apa Lagi Yang Ada Didalam Seminar Kerjaya Dari Rumah ni?

Melalui bisnes travel yang akan saya kongsikan kepada anda didalam seminar

ini:

.

Anda hanya perlu cari 4 orang pelanggan pertama saja, anda dah boleh

melancong dengan PERCUMA! Best tak disamping buat duit, dapat

melancong FREE? Mestilah best kan?

.

Kemudian anda cari 20 orang pelanggan pertama saja, anda dah dapat bonus

elaun kereta sebanyak RM 2400!! Tak percaya? Ketahui lebih lanjut didalam

seminar ini nanti!

,

Malah, komisyen jualan anda bukannya dalam Ringgit Malaysia

tetapi Didalam USD!!

.

Dalam keadaan ekonomi yang tak menentu ni. Ditambah pula dengan kejatuhan

matawang kita, mestilah best kalau kita dapat income dalam USD kan?!

.

Antara kelebihan lain bisnes travel yang saya akan kongsikan kepada anda

didalam seminar ini adalah bisnes ini dijamin akan berikan pakej pelancongan

yang jauh lebih murah dari pakej pelancongan diluar sana. Kalau pelanggan

jumpa pakej pelancongan yang lebih murah, wang pelanggan akan

dipulangkan kembali 100% dan mereka dapat bercuti dengan PERCUMA.

Amacam!

.

Banyak lagi kelebihan bisnes travel ini yang saya terangkan secara terpeinci

didalam seminar Kerjaya Dari Rumah ni. Tungguuu!!

.

Selain dari mengetahui potensi perniagaan pelancongan ini, banyak lagi

informasi yang saya sediakan untuk anda terutama jika anda tidak pernah

memulakan sebarang perniagaan. Saya memulakan perniagaan sejak tahun

2006 lagi. Oleh itu, telah banyak ilmu dan pengalaman tentang perniagaan

telah saya miliki. Setiap jatuh bangun. Setiap langkah yang melanggar dinding.

Saya telah lalui kesemuanya..

.

Namun, saya taknak anda lalui pengalaman yang telah saya lalui selama ini.

Jadi didalam seminar ini, saya telah sediakan setiap formula untuk membantu

anda berjaya didalam bisnes travel yang bakal anda bina nanti..

.

Mempersembahkan:

monitor&produk

testimoni 4

 testimoni 2

testimoni 3

testimoni 7

 Download Disini

Kunci

 

testimoni 6

testimoni 5

testimoni 8

testimoni 9

AddToCartBlue2
 
Menarik 

Lebih rendah dari yang anda jangkakan untuk mendapatkan sebuah blueprint

perniagaan yang lengkap begini dan boleh menjana pendapatan sekarang

juga!

.

Anda akan mendapat segala strategi  yang saya gunakan sendiri (tidak

disorokkan walaupun 1 langkah) untuk mendapat keuntungan lumayan

didalam bisnes ini. Segala strategi yang saya bongkarkan ini dijamin 100%

berkesan!

.

Jika ia berkesan untuk kami, ia juga akan berkesan

untuk anda!

.

Untuk maklumat selengkap ini, anda semestinya sanggup membayar RM 497 jika

ia dilakukan didalam sebuah seminar LIVE. Malah, 1 to 1 coaching akan

mengenakan caj sekali ganda lebih tinggi untuk anda.

.

Didalam Internet, saya telah lihat beberapa maklumat yang sudah lapuk @

maklumat yang memerlukan masa dan tenaga yang banyak untuk dilaksanakan

masih lagi dijual dengan harga RM 197 diluar sana.

.

BadgeDiscountBagaimanapun, anda tidak sesekali perlu membayar

sebanyak itu..

.

Harga seminar ini dipasaran adalah RM 54,

Harganya agak berpatutan untuk anda. Tetapi….

.

Anda akan mendapat harga yang istimewa jika

anda bertindak sekarang!

.

Jika anda bertindak sekarang, saya akan berikan harga

diskaun 50% untuk anda. Dan anda hanya perlu melaburkan

RM 27 untuk kesemua pakej Kerjaya Dari Rumah!

.

..

..

Saya Akan Pastikan Anda Menjana Pendapatan

Yang Anda Idamkan!

Pesan

TERHAD
 
Jika teknik rahsia ini tidak memberikan keputusan yang anda harap-harapkan

dalam masa 30 hari, saya akan pulangkan duit anda tanpa perlu banyak soal.

GuaranteeBoxGreen
 

Masa Depan Kerjaya Anda Kini Telah Terbentang Luas

Dihadapan Anda.

Binalah Kerjaya Anda Melalui Seminar Kerjaya Dari Rumah Ini.

.

BadgeLimitedTimePrice1

Dengan harga yang sangat berpatutan dan jaminan

pulangan wang dikembalikan, anda tidak

mempunyai sebarang alasan untuk tidak bertindak

sekarang. Tidak mustahil untuk anda menjana

pendapatan RM 5,000 – RM 12,000 sebulan

kerana saya juga telah mencapainya.

.

Malah dengan pakej “Business In The Box” anda mendapat

kesemua strategi dan bahan yang saya sendiri gunakan untuk

menjana pendapatan yang sama..

.

Semakin lama anda tidak membuat keputusan, semakin ramai orang terdedah

dengan seminar ini. Dan ini akan menyusahkan anda kerana persaingan

daripada peserta seminar ini semakin banyak. Oleh itu jadilah “Action Takers”

yang terawal memperoleh seminar ini dan binalah kerjaya anda sekarang!

.

Jaminan peribadi saya ialah; anda habiskan seminar Kerjaya Dari Rumah  ini

secepat yang mungkin dan ambil setiap langkah yang saya bongkarkan untuk

anda untuk membina sebuah kerjaya yang sempurna untuk anda.

BadgeGuaranteeNamun anda tidak rugi apa-apa. Jika anda gagal

melakukan strategi rahsia yang saya kongsikan

kepada anda ini buat kali pertama, anda masih

boleh meminta duit anda dipulangkan kembali

kerana anda ada 30 hari untuk mencuba produk

saya ini. Sekurang- kurangnya saya tahu anda

telah mencuba..

.

.

Oleh itu, Jangan Teragak-Agak Lagi, Cubalah

Kursus Ini Tanpa Risiko Dengan Mengklik Link Ini

.

Jangan ditangguh lagi, ini adalah langkah paling bijak yang anda lakukan pada

tahun ini dan mungkin selama-lamanya. Saya akan bercakap dengan anda di

sebelah sana apabila anda memulakan Seminar Kerjaya Dari Rumah anda

nanti.

tandatangan
 

.

.

Nik Mohd Zufadhli

Raudhah Training & Consultancy

.

PS. Ini adalah satu-satunya peluang untuk anda mendapatkan seminar Kerjaya

Dari Rumah ini. Oleh itu, saya mengesyorkan agar anda bertindak sekarang.

Kerana saya tidak akan menghubungi anda untuk memaksa anda mendapatkan

seminar ini lagi selepas ini.

.

PPS. Diskaun 50% adalah untuk “Action Takers” sahaja. Apabila saya

mencapai sasaran yang saya inginkan, saya akan menaikkan harga seminar

ini kepada harga yang asal iaitu RM 54. Oleh itu, dapatkanlah kursus ini

dengan harga diskaun iaitu RM 27 sahaja!

.

PPPS. Dengan setiap ilmu yang saya curahkan didalam seminar ini, anda

mempunya segala tool yang diperlukan untuk membina kerjaya yang

sempurna. Saya doakan agar anda mencapai kerjaya impian anda bersama-

sama dengan saya di Seminar Kerjaya Dari Rumah…

Tinggalkan Testimoni Anda

Untuk memasukkan testimoni, sila tulis sekurang-kurangnya 5 patah perkataan. Tulis pendapat anda tentang kandungan kursus ini @ hasil yang anda terima daripada kursus ini. Terima kasih kerana memasukkan testimoni ikhlas anda...

Bintang Untuk Kursus Ini
Sila pilih bintang rating
Sila tulis testimoni anda

Connect with

Facebook Google+ LinkedIn

Jumlah Rating:

Bintang Untuk Kursus Ini
Kerjaya Dari Rumah
Verified Reviewer Verified Reviewer Verified Reviewer
A Verified Reviewer is a user who has connected a social network with our site, providing an added level of transparency and trust.

Bintang Untuk Kursus Ini
5

Terbaik dari ladang

Agree with this review
2 people agree with this review.
Verified Reviewer Verified Reviewer Verified Reviewer
A Verified Reviewer is a user who has connected a social network with our site, providing an added level of transparency and trust.

Bintang Untuk Kursus Ini
4

mcm mana boleh tunjuk ajar+

Agree with this review
Verified Reviewer Verified Reviewer Verified Reviewer
A Verified Reviewer is a user who has connected a social network with our site, providing an added level of transparency and trust.

Bintang Untuk Kursus Ini
5

Ini-lah peluang perniagaan yang saya (newbie) cari selama ini.Tinggal nak 'take action' shj selepas ini.

Agree with this review
Verified Reviewer Verified Reviewer Verified Reviewer
A Verified Reviewer is a user who has connected a social network with our site, providing an added level of transparency and trust.

Bintang Untuk Kursus Ini
5

Produk yang terbaik untuk meningkatkan prestasi perniagaan

Agree with this review
Verified Reviewer Verified Reviewer Verified Reviewer
A Verified Reviewer is a user who has connected a social network with our site, providing an added level of transparency and trust.

Bintang Untuk Kursus Ini
5

Terbaik

Agree with this review
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor